Katalogy produktů

 
Naleznete zde podrobné informace o konkrétních produktech včetně jejich fotografií.

Zde jsme pro Vás připravili aktualizované katalogy našich produktů ke stažení:

 

KATALOG chlazených produktů

KATALOG mražených produktů

KATALOG sušených produktů

 

Pangas IQF (Pangasius hypophthalmus)

 

  • Velikost filet 170-220g, balení je 10x1kg, kompenzovaná glazura. Jedná se o produkt s top kvalitou, který se běžně v obchodech nesežene
  • Vhodným způsobem přípravy je pečení, marinování a vaření v kombinaci se smetanovo-sýrovou nebo hořčičnou omáčkou.
  • Sladkovodní ryba. Původem z Vietnamu. Tato ryba obvykle dosahuje délky 70 cm a v dospělosti váží přibližně 2 kg. Za optimálních podmínek může dorůst do délky až 1,5 m

 

 

Barramundi IQF (Lates Calcarifer)

  • Filety s kůží, bez kostí, křehké bílé maso
  • Velikost filet 200/300g, baleno po 5kg, cca 10% glazura
  • Vhodný způsob přípravy je pečení v troubě nebo grilování.
  • Ryba žijící částečně v moři a částečně ve sladké vodě. Původem z Vietnamu. V Austrálii je považován za krále ryb a tu nejlepší lahůdku, jakou moře dává. Dorůstá do délky maximálně 2m.

 

 

 

 

Halibut IQF (Reinhardtius hippoglossoides)

  • Filety bez kůže, bez kostí, charakteristické svou hustou a pevnou strukturou
  • Velikost filet 100/400g, baleno po 6kg, prokládaný
  • Hodí se hlavně ke grilování a smažení, vyžaduje jen málo koření
  • Mořská ryba. Původem z Islandu. Dorůstá délky 65 až 80cm.

 

 

 

Candát IQF (Sander lucioperca)

  • Filety s kůží, bez kostí. Kvalitní jemné a lahodné bílé maso s nízkým obsahem tuků a nízkou energetickou hodnotou
  • Velikost filet 170/230g, 230/300g, 300/500g, 500/800g, baleno po 5kg, 10% glazura
  • Kulinářsky velmi univerzální, dá se zpracovat na mnoho způsobů: vaření, pečení, příprava v páře, smažení, grilování
  • Sladkovodní ryba původem z Ruska, Ukrajiny nebo Kazachstánu. Může dorůst do délky až 1,30 metru a váhy 10 kilogramů. Obvykle ale měří mezi 40 a 80 centimetry a váží do 6 kilogramů.

 

 

Mečoun premium (Xiphias gladius)

  • Jemné, nerozpadavé, velmi chutné maso
  • Velikost 2/4kg jeden kus – zádová partie, kompenzovaná glazura
  • Výborně se hodí ke smažení a grilování. Chuť lze zvýraznit citrónem, česnekem nebo kořením. Celkový dojem připravovaného jídla podtrhneme podáváním se zeleninovým salátem, který nechá vyniknout chuť ryby.
  • Mořská ryba, původem z Vietnamu. Dorůstá až do délky 4,5m a váží přes 650kg, jejich průměrná velikost se však pohybuje okolo 3,5m.

 

 

 

Mořský jazyk tropický IQF (Cynoglossus spp)

  • Filety bez kůže, bez kostí, s nízkým obsahem tuku. Šťavnaté, pevné, bílé maso s jemnou příchutí
  • Velikost filet 80/120g, baleno po 2kg
  • Mořská ryba. Původem z Nigérie. Dospělí jedinci dorůstají do délky 60 centimetrů a maximální váhy 2 kilogramů.

 

 

 

 

 

 

 

Tilapia IQF (Oreochromis niloticus)

  • Filety bez kůže, bez kostí. Maso vybrané chuti, sladké, jemné
  • Velikost filet 80/140g nebo 140/200g, baleno 10x1kg, 20% glazura
  • Hodí se k přípravě exotických pokrmů. Příprava – vaření, smažení, grilování.
  • Sladkovodní ryba, původem z Číny, dorůstá do délky až 60 cm.

 

 

 

 

 

Máslová ryba (Lepidocybium flavobrunneum)

  • Jemné bílé maso s velmi vysokým obsahem tuku, považované za delikatesu
  • Velikost 1-2kg a 2-7kg filety jednotlivě balené, karton 25kg, glazura 10%
  • Doporučuje se jednoduchá tepelná úprava pro zachování chuti, nejlépe bez přidání tuku. Další velmi vhodnou úpravou je grilování či uzení teplým kouřem.
  • Maso ryb druhu Lepidocybium flavobrunneum přirozeně obsahuje látku gempylotoxin. Tato látka u některých lidí může vyvolat gastrointestinální potíže. Proto se nedoporučuje konzumovat porce, jejichž hmotnost přesahuje 170g v syrovém stavu.
  • Původem z Vietnamu. Dorůstá maximálně do délky 150 cm a váží 6-10 kg.

 

 

 

Marlin premium (Istiophoridae)

  • Pevné maso, vhodné ke smažení a grilování
  • Velikost 2-4kg, jednotlivé filety individuálně balené, karton 25kg, kompenzovaná glazura
  • Mořská ryba původem z Vietnamu, dorůstá délky až 2m a hmotnosti 70kg. Je neuvěřitelně rychlým plavcem, dosahuje rychlosti až 110km/h.

 

 

 

 

 

Mahi mahi regular (Coryphaena hippurus)

  • Pevné a zároveň jemné maso s nasládlou chutí, netučné, šťavnaté.
  • Filety jsou bez kostí a bez kůže
  • Velikost filet 0,5-2kg, filety individuálně balené, karton 25kg, 20% glazura
  • Vhodné na grilování, pečení spolu s bylinkami.
  • Mořská ryba původem z Vietnamu. Žije po dobu 4 až 5 let, váží průměrně 7 – 13kg.. Patří mezi nejrychleji rostoucí ryby.

 

 

 

Losos

  • Fileta s kůží bez kostí, maso má sytě oranžovou barvu a řadí se mezi tučnější ryby
  • Filety lososa lze upravit jakýmkoliv způsobem - pečení, smažení, grilování, příprava v páře, do sushi
  • Velikost filety je 1,4-1,7kg filety individuálně vakuově balené, karton cca 10kg
  • Maso je velmi chutné a bohaté na vitamíny a nenasycené mastné kyseliny Omega 3 a Omega 6, které mají příznivý vliv jako prevence, proti kardiovaskulárním onemocněním.
  • Původem z Norska.

 

 

Kalamáry (Loligo spp )

 

 

Kalamáry malé 

  • v bloku po 10kg, 20-25ks/kg, 10% glazura, částečně čištěné, země původu USA

 

 

 

 

Kalamáry velké

  • baleno 6x2kg v bloku, velikost 1-3ks/kg, 10% glazura, částečně čištěné, země původu Indie
  • Při tepelné přípravě se kalamáry jen krátce povaří, osmaží, ogrilují, nebo fritují. Tělové vaky se hodí k plnění.
  • Jsou známí také jako oliheň obecná, dorůstají až do délky 30 až 50 cm a mohou dosáhnout hmotnosti až 2 kg.

 

 

 

Chapadla kalmárů

  • Chapadla o velikost 200-500g , baleno po 10kg, 10% glazura
  • Vhodným způsobem přípravy je vaření ve vodě, dušení,smažení, grilování

 

 

 

 

 

 

Tuby olihní (todarodes pacificus)

  • Velikost 8-12ks/kg, 10x1kg v kartonu, glazura 10%
  • Vhodným způsobem přípravy je krátké vaření ve vodě, smažení, ogrilování nebo fritování. Tělové vaky se také výborně hodí k plnění.
  • Jedná se o modravě fialové kalmáry s kosočtverečnou ocasní ploutví, které mohou dorůstat až do délky 1,5 m. Původem z Číny

 

 

 

 

Chobotnice (octopus vulgaris)

  • Velikost 800/1200g, baleno po 10kg, glazura 10%, 
  • Velikost 1200/1500g, baleno po 15kg, glazura 10%, 
  • Velikost 1500/2000g, baleno po 15kg, glazura 10%,
  • Velikost 2000/3000g, baleno po 12kg, glazura 10%,
  • Velikost 3000/4000g, baleno po 12kg, glazura 10%,
  • chobotnice se většinou vaří nebo dusí, někdy se servírují také smažené nebo grilované. Aby pevné maso chobotnic bylo křehké, vyžadují delší dobu tepelné úpravy.
  • Chobotnice jsou rozšířeny ve všech světových mořích. Patří do řádu osmiramenných hlavonožců. Zavalité tělo přechází téměř u všech druhů přímo do stejně dlouhých chapadel. Chobotnice obecná – octopus vulgaris je charakteristická 2 řadami přísavek na chapadlech a květinovým tvarem.

 

 

Baby octopus

  • velikost 10-20ks/kg, baleno po 1kg, glazura 10%, původ Vietnam

 

 

 

 

 

 

Krab kamčatský (Paralithodes camtschaticus)

  • Krab kamčatský, části vařené: velikost 600g - 900g/ks, původ Norsko
  • Krab kamčatský, části vařené: velikost 1100 - 1300g/ks, původ Norsko
  • Krab kamčatský celý vařený: velikost 1,5-2kg/ks, původ Norsko,
  • Krab kamčatský celý vařený: velikost 2-2,5kg/ks, původ Norsko
  • Krab kamčatský je pokládán chuťově za jednoho z nejcennějších krabů. Jeho chuť je výborná a výtěžek masa je poměrně vysoký. Vhodný především k přípravě pokrmů studené kuchyně.
  • Známý také jako aljašský královský krab. Tento korýš je specifický červenofialovým zbarvením, na rozdíl od dalších královských krabů má podstatně kratší trny a velikost jeho